ISREALSKE ÆREN: Her arresterer israelske IDF en demontran utenfor Hebron i forrige uke. I natt tok væpnede menn seg inn til Israel fra den Egyptiske sida av grensa. En mann ble skutt. Foto: SCANPIX/EPA/ABED AL HASHLAMOUN
ISREALSKE ÆREN: Her arresterer israelske IDF en demontran utenfor Hebron i forrige uke. I natt tok væpnede menn seg inn til Israel fra den Egyptiske sida av grensa. En mann ble skutt. Foto: SCANPIX/EPA/ABED AL HASHLAMOUNVis mer

- Israel har drept infiltratør fra Egypt

Væpnede menn tok seg natt til tirsdag inn i Israel fra egyptisk side av grensa, ifølge den israelske hæren. En av dem ble drept i en skuddveksling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Soldater som patruljerer langs grensa mellom Israel og Egypt oppdaget flere personer som hadde infiltrert Israel, heter det i en uttalelse fra den israelske hæren (IDF).

Ifølge IDF skjøt de angivelige infiltratørene mot de israelske soldatene, som besvarte ilden.

- Da et legeteam fra IDF kom til stedet, ble det konstatert at en av dem som hadde blitt såret, var død, heter det videre.

Israelske myndigheter anklager militante personer som holder til på Gazastripen, for å bruke grensa mellom Egypt og Israel til å infiltrere og utføre angrep mot israelere. Israel er i ferd med å bygge en mur langs grensa, som etter planen skal være ferdigstilt innen utgangen av året.

(NTB)