Israel svarer deg

Ambassaderåd Sagi Karni ved Israels ambassade møtte leserne i dag. Les svarene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Israel møter skarp kritikk for sin offensiv på Vestbredden. FN, USA og EU krever at israelerne trekker seg tilbake, men statsminister Ariel Sharon insisterer på at kampen mot terrorisme må fortsette i de okkuperte områdene.

Etter at USAs president George W. Bush gikk ut og krevde at Israel trakk sine styrker tilbake, har kampene på Vestbredden bare økt i styrke. Det blir meldt om stadig større tapstall både på israelsk og palestinsk side i kampene på Vestbredden.

Alle de store selvstyrte palestinske byene på Vestbredden er nå okkupert av israelske styrker, som gjennomsøker byene for mistenkte terrorister.

Mandag klokka 15.00 stiller ambassaderåd Sagi Karni ved Israels ambassade i Oslo på nettmøte med Dagbladet.nos lesere. Send inn ditt spørsmål her!

HARDE KAMPER: Røyken stiger over Fødselskirken i Betlehem på Vestbredden. Konflikten mellom israelerne og palestinerne ser ut til å bli styrket for hver dag som går.
DØDSBOMBEN I NETANYA: Den unge palestineren fra flyktningeleiren i Jenin, gikk inn på hotellet i den israelske byen Netanya og utløste bomben. 26 mennesker døde, og over 40 ble skadd.