- Israels ambassadør hjemkalt

Anklager om seksuelt upassende oppførsel mot kvinnelige ansatte.

HJEMKALT: Israels ambassadør til Norge Naim Araidi, Ifølge Stavanger Aftenblad.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
HJEMKALT: Israels ambassadør til Norge Naim Araidi, Ifølge Stavanger Aftenblad. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Israels ambassadør til Norge, Naim Araidi, er kalt hjem etter anklager om upassende oppførsel, melder Stavanger Aftenblad.

Ifølge den israelske avisa Yedioth Ahronoth har ansatte ved den israelske ambassaden og ambassadørens residens beskyldt Naim Araidi for seksuelt upassende oppførsel, men ambassadøren avviser beskyldningene.

Avslørt av blogger Yedioth Ahronoth skrev om hjemkallelsen, men uten å nevne navnet på ambassadøren eller landet han var stasjonert i. Men i helga gikk den seattlebaserte jødiske bloggeren Richard Silverstein ut med navnet på sin blogg.

- Jeg kan ikke kommentere denne saken nå, sier ambassaderåd og nummer to i den israelske ambassaden i Norge, George Deek, til Dagbladet. Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med Naim Araidi gjennom ambassaden.

Druser og poet Naim Araidi har bakgrunn som poet og litteraturprofessor. Han er druser, og tilhører i så måte en arabisk minoritet som finnes i Libanon, Syria og Israel. Druserne har sin egen religion som springer ut fra islam. ispedd elementer fra hinduisme og gresk filosofi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer