Israelsk soldat (18) drept av palestinsk tenåring

På buss.

DREPT PÅ BUSSEN:  En israelsk politietterforsker på bussen der en 18 år gammel soldat ble stukket ned og drept  tidligere i dag. Den 16 år gamle plalestineren som stakk, har forklart at han angrep soldaten fordi slektninger sitter fengslet i Israel. FOTO: Avishag Shar-Yashuv, REUTERS/NTB Scanpix.
DREPT PÅ BUSSEN: En israelsk politietterforsker på bussen der en 18 år gammel soldat ble stukket ned og drept tidligere i dag. Den 16 år gamle plalestineren som stakk, har forklart at han angrep soldaten fordi slektninger sitter fengslet i Israel. FOTO: Avishag Shar-Yashuv, REUTERS/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En palestinsk 16-åring drepte onsdag en israelsk soldat på en buss i Afula nord i Israel, opplyser israelsk politi.

Soldaten, som var 18 år gammel, ble stukket med kniv og ble seinere erklært død på sykehus.

- Palestineren har forklart at onklene hans sitter fengslet i Israel, og at dette er årsaken til at han gjennomførte terrorangrepet, sier politisjef Ronny Attia, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Palestineren kommer fra Jenin på Vestbredden.

Ti palestinere og tre israelere er blitt drept på Vestbredden siden fredssamtalene mellom Israel og Palestina ble gjenopptatt i juli.

(NTB).

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer