Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Israelske flyangrep mot Hamas-mål på Gazastripen

Israelske militære sier de har bombet en rekke Hamas-mål på Gazastripen som svar på demonstrasjonene mandag hvor nærmere 60 palestinere ble drept.

BRENNENDE BILDEKK: En palestinsk demonstrant holder det palestinske flagget under gårsdagens demonstrasjoner. Foto: Scanpix
BRENNENDE BILDEKK: En palestinsk demonstrant holder det palestinske flagget under gårsdagens demonstrasjoner. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en uttalelse tirsdag sier det israelske militæret at 13 Hamas-mål på Gazastripen er blitt bombet. De fleste flyangrepene skal ha rammet et av de militære anleggene til den islamistiske bevegelsen som styrer det palestinske området.

Under demonstrasjonene mandag ble minst 58 palestinere drept av israelske soldater utplassert langs Gazastripens grenser. Det israelske militæret hevder deres soldater ble beskutt fra palestinsk side, og at demonstrantene brukte eksplosiver og brannbomber.

Israel feiret mandag sin 70-årsdag, samtidig som USAs nye ambassade i Jerusalem ble åpnet. Tirsdag markerer palestinerne at det er gått 70 år siden det de kaller «nabka» – «katastrofen» – da et stort antall palestinere ble fordrevet fra Israel idet den nye staten ble grunnlagt.

NTB

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 271782034


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media