ISS-ansatte gråter på jobben

De vasker for Olav Thon og Radisson Blu. For første gang står de åpent fram og forteller om trusler, press og bitre tårer. - Dette er vårt siste rop om hjelp, sier de.

ROP OM HJELP: For første gang velger alle de ansatte å stå fram sammen. De har fått nok. - Vi har forsøkt å si fra på alle mulige måter, men ingen vil høre på oss. Derfor vil vi nå stå fram i Dagbladet. Dette er vårt siste rop om hjelp, sier tillitsvalgt ved Radisson Blu, Maturot Chabanchob. Foran fra venstre (de tillitsvalgte): Jonassan Teigseie, Zofja Kristiansen, Maturot Chabanchob og Thatsani Fossheim. Foto: ANITA ARNTZEN/DAGBLADET
ROP OM HJELP: For første gang velger alle de ansatte å stå fram sammen. De har fått nok. - Vi har forsøkt å si fra på alle mulige måter, men ingen vil høre på oss. Derfor vil vi nå stå fram i Dagbladet. Dette er vårt siste rop om hjelp, sier tillitsvalgt ved Radisson Blu, Maturot Chabanchob. Foran fra venstre (de tillitsvalgte): Jonassan Teigseie, Zofja Kristiansen, Maturot Chabanchob og Thatsani Fossheim. Foto: ANITA ARNTZEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet): Dagbladet møter Sangwan og over 40 andre hotellansatte på Gardermoen. De forteller om trusler og arbeidspress.

- Jeg gråter ofte på jobben, forteller flere av dem.

- Det er forferdelig å hele tiden vite at jeg ikke kommer til å rekke alt, forteller en annen.

- Jeg syntes synd på dem som betaler masse penger for å bo på hotellet. Vi får aldri tid til å rengjøre ordentlig, sier en tredje.

- Ingen hører på oss For første gang velger alle de ansatte å stå fram sammen. De har fått nok.

- Vi har forsøkt å si fra på alle mulige måter, men ingen vil høre på oss. Derfor vil vi nå stå fram i Dagbladet. Det er vårt siste rop om hjelp, sier tillitsvalgt ved Radisson Blu, Maturot Chabanchob.

- Vi er slitne og flere og flere av oss blir syke. De krever at vi skal klare opp til 32 rom hver dag, sier tillitsvalgt ved Park Inn, Jonassan Teigseie.

- De skulle forsøkt det selv. Mange av oss blir svært syke av presset, sier Zofja Kristiansen, som er tillitsvalgt ved Thon Hotell Budget Gardermoen.

24 rom om dagen En av de ansatte, Sangwan, sier hun har fått problemer med ryggen på grunn av alt arbeidspresset. Nå er hun 50 prosent sykemeldt. Men fortsatt krever sjefen at hun må vaske 12 rom hver dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer