ISS-sjefen: - Jeg er lei meg

Nå vil han snakke med de ansatte.

LEI SEG: - Jeg vil først og fremst si at jeg er veldig lei meg for at de ikke trives på jobben, sier konsernsjef i ISS, Hans John Øiestad, til Dagbladet. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET
LEI SEG: - Jeg vil først og fremst si at jeg er veldig lei meg for at de ikke trives på jobben, sier konsernsjef i ISS, Hans John Øiestad, til Dagbladet. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rett før påsken skrev Dagbladet at de ansatte ved to av Oslos mest kjente hoteller, Oslo Plaza og Radisson Blu Scandinavia, er rasende på ISS-ledelsen.

- Jeg vil først og fremst si at jeg er veldig lei meg for at de ikke trives på jobben, sier konsernsjef i ISS, Hans John Øiestad, til Dagbladet.

- Vi gråter på jobben Service-giganten ISS har over 9000 ansatte i Norge. Selskapet er også en internasjonal kjempe, med 500 000 ansatte fordelt på 50 land, og med en omsetning på verdensbasis på 78 milliarder kroner.

I artikkelen i Dagbladet fortalte over 50 ansatte ved de to hotellene at de har fått langt flere rom å rengjøre, at de har blitt presset av de nye mellomlederne, og at de får advarsler når de klager på arbeidsforholdene.

«Vi gråter hver dag på jobb», sa en ansatt til Dagbladet.

- Jeg har gått på jobben i over 30 år og gledet meg hver eneste dag. Det vil jeg at de andre ansatte også skal gjøre. En misfornøyd ansatt er en misfornøyd ansatt for mye, sier Øiestad.

- Hva bør de misfornøyde ansatte gjøre?

- Jeg vil si til dem: La oss snakke sammen, sier Øiestad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer