Italia for noen hundre

Charterselskapene dumper prisene og flyselskapene lanserer sine kampanjer. Opplev Roma og Venezia i august med flybillett for under 600 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette er tida for de gode reisekupp. Særlig fra midt i august til midten av september kan du få feriedrømmen oppfylt til en rimelig penge. Det gjelder å være raskt ute.

Nice under tusenlappen

Norwegian frister med tur-retur til Pisa for 578 kroner. For bare 600 kroner kan du oppleve Roma og Venezia, og Nice og Montpellier i Frankrike når du for henholdsvis 674 og 649 kroner.

Også fra Bergen og Stavanger er det mulig å reise rimelig nå til sørligere strøk som Nice og Dubrovnik med lavprisselskapet, men du må ut med over tusenlappen for en tur-retur billett.

Sterling er også på hogget med sin kampanje. Billetter til reisemål som Nice og Malaga kan du i dagene framover få for godt under tusenlappen.

Lure tips

Mange irriterer seg over at de aldri får tak i de billigste flybillettene som flyselskapene legger ut for salg. Her er noen tips: Billigbillettene får du ofte midt i uka. Det er lurt å satse på å reise ut når andre reiser hjem, og hjem når andre drar ut. For eksempel ut på en tirsdag og hjem på en fredag, er rådet fra garvede lavprisjegere. Styrer du unna de heiteste feriedestinasjonene på jakt etter sola, er sjansene bedre for gode kjøp.  For weekend-turer er det ofte lurt å sjekke utreise torsdag og retur mandag eller tirsdag, i stedet for søndag.  Å reise på litt mer ugunstige tider på døgnet gir også ofte bedre pris.