Italiener alvorlig skadd i krasj

Motorsykkel frontkolliderte med personbil i Rogaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To italienere ble fraktet til sykehus i luftambulanse etter at motorsykkelen deres frontkolliderte med en personbil i Hjelmeland i Rogaland mandag formiddag. Den ene er alvorlig skadet.

- En mann i slutten av 20-årene har skader i bryst og brudd i bein. Skadene er alvorlige, men tilstanden til mannen er stabil. Han er operert og får intensivbehandling. Tilstanden til den andre personen er ennå ikke kjent, opplyser Stavanger universitetssjukehus til NTB ved 19.30-tiden.

Like etter klokken 11.30 mandag formiddag fikk politiet i Rogaland melding om at en motorsykkel med to personer hadde kommet over i motsatt kjørefelt og kollidert med en personbil på riksvei 13 ved Eggjabø.

- De to motorsyklistene kjørte en motorsykkel registrert i Italia og ble etter ulykken fløyet i luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus, sier Kurt Løklingholm, operasjonsleder i Rogaland politidistrikt til NTB.

Bilføreren var en danske i en norskregistrert personbil. Vedkommende skal ifølge politiet ha kommet fra ulykken uten skader. (©NTB)