Italiensk pedofili-mafia avslørt

Politiet i Roma har arrestert seks personer mistenkt for å ha voldtatt 91 barn. De er også mistenkt for å ha planlagt drap på dommere og politi som jobber med pedofilisaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag gikk politiet til aksjon mot foreløpig seks personer, som skal ha vært leger, forretningsmenn og en rengjøringsassistent på en lokal skole. De kaller seg «De pedofiles frigjøringsfront», og politiet mener at de står overfor en mye større gruppe med internasjonal forgreining.

Politiet dataeksperter har i løpet av to uker jobbet på spreng med å bryte 32 passord for å komme inn på pedofiliringens hoveddatamaskin, og har konfiskert nesten 90.000 bilder og flere videofilmer som inneholder misbruk av barn. I tillegg har politiet funnet flere konkrete planer på drapsattentat på både dommere, politi og organisasjoner som jobber for å bekjempe misbruk av barn.

Voldtektene skal i følge politiet ha blitt organisert og filmet blant med hjelp av en skolearbeider. Barna skal ha blitt lokket inn på skolen på kveldstid, voldtatt og fotografert og filmet i et provisorisk pedofilt filmstudio på skolen i et rom som skolerengjøreren gav tilgang til. Barn ned til fem års alderen skal ha blitt voldtatt, selv om de fleste skal ha vært mellom ni og fjorten år.

I september i fjor ble lederen av «De pedofiles frigjøringsfront», en tidligere politikaptein, arrestert og fengslet for de samme forhold som hans gruppemedlemmer. Politiet jobber nå med å gå gjennom alt beslaglagt materiale for å identifisere barna som skal ha blitt misbrukt.

Italia har tidligere vært rystet av pedofiliskandaler med røtter opp til næringstopper. I fjor ble en parlamentskomite opprettet for å bekjempe misbruk av barn etter at to barn på fem og åtte år brutalt ble mishandlet og drept.

Fem år gamle Hagere Kilani ble kidnappet, voldtatt og stukket flere ganger med kniv til hun døde, og åtte år gamle Graziella Mansi ble seksuelt misbrukt og begravd levende.

<B>JOBBET PÅ BARNESKOLE: Bildet av skolebarna er tatt utenfor barneskolen Don Filippo Rinaldi i Roma i går, der en ansatt nå er arrestert mistenkt for grove overgrep mot barn.