Italiensk pedofili-mafia avslørt

Politiet i Roma har arrestert seks personer mistenkt for å ha voldtatt 91 barn. De er også mistenkt for å ha planlagt drap på dommere og politi som jobber med pedofilisaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag gikk politiet til aksjon mot foreløpig seks personer, som skal ha vært leger, forretningsmenn og en rengjøringsassistent på en lokal skole. De kaller seg «De pedofiles frigjøringsfront», og politiet mener at de står overfor en mye større gruppe med internasjonal forgreining.

Politiet dataeksperter har i løpet av to uker jobbet på spreng med å bryte 32 passord for å komme inn på pedofiliringens hoveddatamaskin, og har konfiskert nesten 90.000 bilder og flere videofilmer som inneholder misbruk av barn. I tillegg har politiet funnet flere konkrete planer på drapsattentat på både dommere, politi og organisasjoner som jobber for å bekjempe misbruk av barn.

Voldtektene skal i følge politiet ha blitt organisert og filmet blant med hjelp av en skolearbeider. Barna skal ha blitt lokket inn på skolen på kveldstid, voldtatt og fotografert og filmet i et provisorisk pedofilt filmstudio på skolen i et rom som skolerengjøreren gav tilgang til. Barn ned til fem års alderen skal ha blitt voldtatt, selv om de fleste skal ha vært mellom ni og fjorten år.

I september i fjor ble lederen av «De pedofiles frigjøringsfront», en tidligere politikaptein, arrestert og fengslet for de samme forhold som hans gruppemedlemmer. Politiet jobber nå med å gå gjennom alt beslaglagt materiale for å identifisere barna som skal ha blitt misbrukt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer