Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ivan Kristoffersen (85) er død

Skrev sin siste kommentar i Nordlys for to uker siden.

 SKARPT INNLEGG - SKARP DEBATT:   Ivan Kristoffersen diskuterer med Tone Lein etter debattmøte i Troms Journalistlag i 2001. Et skarpt leserinnlegg fra den tidligere Nordlys-redaktøren utløste en  debatt i Tromsøs pressemiljø om habilitet, integritet og grenselinjer. Foto: Truls Brekke/Dagbladet.
SKARPT INNLEGG - SKARP DEBATT: Ivan Kristoffersen diskuterer med Tone Lein etter debattmøte i Troms Journalistlag i 2001. Et skarpt leserinnlegg fra den tidligere Nordlys-redaktøren utløste en debatt i Tromsøs pressemiljø om habilitet, integritet og grenselinjer. Foto: Truls Brekke/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ivan Kristoffersen, tidligere leder av Kringkastingsrådet og Nordlys-redaktør, er død.

Han ble 85 år gammel.

Ivan Kristoffersen sovnet stille inn på Universitetssykehuset Nord-Norge fredag morgen, skriver Nordlys. Han har vært syk i lengre tid.

Kristoffersen begynte i Nordlys allerede i 1954 og var sjefredaktør fra 1982 til 1997.

Han var aktiv som kommentator i avisa helt til i år, og hans siste kommentar sto på trykk den 13. februar.

Tromsøværingen var også statssekretær under fiskeriminister Eivind Bolle (Ap) fra 1979 til 1981 og pressesekretær i den norske FN-delegasjonen i New York i 1972.

Fra 1998 til 2001 var han leder av Kringkastingsrådet.

(NTB).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram