Ivanka i Twitter-trøbbel - igjen

Får kritikk fra Chicagos ordfører.

REFSES: Ivanka Trump får kritikk av Chicagos ordører for en «villedende» Twitter-melding. Foto: NICHOLAS KAMM / AFP / NTB scanpix
REFSES: Ivanka Trump får kritikk av Chicagos ordører for en «villedende» Twitter-melding. Foto: NICHOLAS KAMM / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga fikk presidentdatter Ivanka Trump kraftig kritikk for to Twitter-meldinger om masseskytingene i El Paso og Dayton, og på tirsdag utløste en ny Twitter-melding kritikk. Også denne gangen var temaet masseskyting.

For omtrent samtidig som masseskytingene i Ohio og Texas opplevde Chicago en svært blodig helg.

- Villedende

Til sammen sju ble drept og 52 skadd i flere forskjellige skyteepisoder i helga, og tirsdag tok Ivanka Trump til Twitter for å sette søkelyset på volden i Chicago.

«Mens vi sørger over de ondskapsfulle masseskytingene i El Paso og Dayton, må vi ikke glemme at Chicago opplevde sin dødeligste helg i år».

«Med sju døde og 52 skadde på en lekeplass i byen - og med lite nasjonalt raseri eller mediedekning - så må vi ikke bli nummen overfor den volden lokalsamfunnene i bykjernen opplever hver dag», skriver hun på Twitter.

En som ikke er spesielt begeistret for Twitter-meldingene fra presidentdattera er ordfører i Chicago, Lori Lighfoot. Hun kaller Twitter-meldingene villedende, og antyder at Ivanka egentlig ikke bryr seg så veldig mye om skyteepisodene, skriver CNN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer