Ivanka Trump:

Ivanka mottar flengende kritikk

Etter å ha tvitret om helgas masseskytinger i USA, mottar presidentdattera Ivanka Trump flengende kritikk.

KRITISERES: Ivanka Trump og hele hennes familie kritiseres etter at presidentdattera tvitret om helgas masseskytinger i USA. Foto: Leah Mills / Reuters / NTB Scanpix
KRITISERES: Ivanka Trump og hele hennes familie kritiseres etter at presidentdattera tvitret om helgas masseskytinger i USA. Foto: Leah Mills / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

President Donald Trumps datter Ivanka opplever å bli kritisert nærmest hver eneste gang hun involverer seg i omstridte temaer. Sist ble hun kritisert for å tvitre om at Boris Johnson ble Storbritannias nye statsminister.

Twitter-meldingene

Nå har Ivanka Trump tvitret om helgas to masseskytinger i USA, som foreløpig har kostet 29 mennesker livet. I to Twitter-meldinger med fem timers mellomrom skriver hun følgende:

- Samtidig som vår nasjon sørger over de meningsløse tapene av liv i Texas og Ohio, og ber for ofrene og deres kjære, må vi også heve stemmene våre og fordømme disse grufulle og feige handlingene av hat, terror og vold, skrev hun og fulgte opp:

- Høyreekstremisme, i likhet med alle andre former for terrorisme, er ondskap som må ødelegges.

Kritikk

Etter helgas angrep har president Trump fordømt gjerningsmennenes handlinger, men anklages likevel av en av Demokratenes presidentkandidater, Beto O'Rourke, for å ha bidratt til en økning i antall masseskytinger gjennom splittende retorikk.

Dette er også årsaken til at Ivanka Trump mottar kritikk for sine Twitter-meldinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer