Trump

Ivanka og Jared feiret bursdag med Sean Spicer før Ernas besøk

Bursdagsfeiring i Trumps omstridte prestisjehotell et steinkast fra Det hvite hus.

BURSDAGSFEIRING: Ivanka Trump feiret ektemannen Jared Kushners bursdag på pappa Donald Trumps hotell. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet.
BURSDAGSFEIRING: Ivanka Trump feiret ektemannen Jared Kushners bursdag på pappa Donald Trumps hotell. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

WASHINGTON D.C. (Dagbladet): - Jeg skal fortelle dere en liten hemmelighet. Se der borte i hjørnet. Det er Jared og Ivanka, forteller kelneren på den dyre biffrestauranten BLT Prime i Donald Trumps hotell i Washington D.C. til Dagbladet.

Han peker med diskret stolthet mot der datteren og svigersønnen til USAs president, Donald Trump, sitter.

Jared Kushner og Trumps datter Ivanka, som begge har svært sentrale rådgiverroller i Det hvite hus, er ute og feirer førstnevntes 37-årsdag. Det er kvelden før Trump skal møte statsminister Erna Solberg og Kushner skal møte Norges utenriksminister, Ine Marie Eriksen Søreide.

Trump-oase

BLT Prime ligger inne i Trump International Hotel i Washington D.C.. Andre medier har rapportert om hvordan hotellet et par steinkast fra Det hvite hus er blitt helt særegen, fredelig oase for Trump-tilhengere. Andre medier har også fortalt om hvordan de er blitt kastet ut fra stedet, som eies av den amerikanske presidenten, som har svært lite til overs for det han kaller «fake news». Derfor har Dagbladet oppsøkt stedet som ordinære restaurantgjester for å få et inntrykk av hotellet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer