Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ja, jeg har fått kjæreste

Krfs påtroppende leder, Knut Arild Hareide, har funnet ei jente.

Forelsket: Dagfinn Høybråten og en nyforelsket Knut Arild Hareide (t.h.) holdt i dag pressekonferanse  i forkant av KrF sitt kommende landsmøte.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Forelsket: Dagfinn Høybråten og en nyforelsket Knut Arild Hareide (t.h.) holdt i dag pressekonferanse i forkant av KrF sitt kommende landsmøte. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Overfor Dagbladet bekrefter Knut Arild Hareide at hans nye utkårede er ei jente på 28 år med en fortid i partiet.

- Hun gjør meg lykkelig og glad, sier den påtroppende partilederen til Dagbladet.

Han føler seg ikke klar til å avsløre hva sin nye flamme heter.

- Det er ei jente på 28 år som ikke er lysten på så mye oppmerksomhet. Hun har vært aktiv i partiet for en god periode siden. Hun har bodd i utlandet, men kom tilbake til Norge i fjor sommer, sier Hareide til Dagbladet

Hans endrede status fra singel til kjæreste ble kjent i et intervju med Dagens Næringsliv i dag.

- Er forholdet nytt eller har du bare ikke sagt det før?

- Det er en kombinasjon, men det var nå jeg fikk spørsmålet. Jeg er opptatt av å svare ærlig, men det er ikke alle spørsmål du trenger å svare på. Men får jeg spørsmålet om jeg er singel og ikke vil svare på det, ser det veldig rart ut, sier han.

Nedtur
I dag holdt han pressekonferanse sammen med avtroppende partileder Dagfinn Høybråten. Forut for helgas landsmøte oppsummerte de ti år med tilbakegang for partiet.

Dagfinn Høybråten, sier tiden som partileder ble brattere for ham enn han hadde sett for seg. Han gikk langt i å innrømme at han ikke har lykkes med å gjenreise partiet. - Det er et faktum at vi ikke sitter i regjering, og at vi ikke har gjort gode stortingsvalg i denne perioden. Det er nå en gang slik at denne perioden ble brattere enn partiet og jeg hadde sett for oss, sier Høybråten. Han mener samtidig at KrF i den samme perioden har hatt større gjennomslag enn partiets størrelse skulle tilsi, og pekte blant annet på forlikene om statskirke, private skoler, klimapolitikk og pensjonsreformen. Påtroppende partileder Knut Arild Hareide sier han ikke har tro på at partiet vil få bedre oppslutning med det aller første. Partiet ligger nå og vaker litt over 5 prosent, og Hareide sier han tror nivået vil ligge på 5-6 prosent de nærmeste årene. Det vil si langt under rekordvalget i 1997 på 13,7 prosent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media