Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jack jagde bjørn opp i et tre

Livredd svartbjørn turte ikke slåss med katten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ingen ypper seg mot Jack, en fire kilo tung katt som hersker i hagen sin i West Milford i New Jersey.

Forrige søndag var det en svartbjørn som fikk smake vaktkattens temperament. To ganger ble bjørnen jaget opp i treet av katten.

Naboen Suzanne Giovanetti så bjørnen oppe i et tre, og trodde katten Jack bare satt og så opp på bjørnen. Etter et kvarters tid kom bjørnen ned fra treet og prøvde å komme seg ut av hagen. Men Jack var ikke fornøyd med det, han løp etter bjørnen og jagde den opp i et nytt tre, forteller Giovanetti.

- Han jager ofte små dyr, men dette var noe nytt. Vi har tullet med at Jack alltid er på vakt, du vet aldri når han vil ta opp kampen med en bjørn, sier eieren Donna Dickey, ifølge AP.

Dickey ble redd for katten sin og fikk til slutt ropt Jack inn i huset. Da stakk bjørnen av inn i skogen.

- Jack vil ikke ha noen i hagen sin, sier Dickey.

GOD KLATRER: Den redde bjørnen klamrer seg fast høyt oppe i treet, mens katten Jack holder vakt nede på bakken.
REDD BJØRN: Svartbjørnen prøvde å komme seg ut av hagen til Jack, men ble jaget opp i trærne to ganger.
TØFF SJEF: Ingen skremmer Jack fra å holde alle unna hagen sin. Sist søndag var det en bjørn som fikk kjenne på temperamentet hans.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling