Jack Wang tapte mot Ap

Ble ekskludert i 2008.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I dag vant Arbeiderpartiet over tidligere paritmedlem Jack Wang i Oslo tingrett. Han ble ekskludert som medlem av partiet 5. september 2008, men han mente at dette vedtaket ikke var gyldig. Oslo tingrett ville det annerledes og har i dagens dom skrevet at vedtaket er gyldig.

Wang har også rettet et økonomisk krav mot Arbeiderpartiet, dette får han heller ikke. Ifølge Tønsbergs Blad forlangte Wang 2,5 millioner kroner i erstatning.

Wang er i dag hovedtillitsvalgt for Fagforbundet i Hof kommune, men regner ikke med å bli gjenvalgt, skrev Tønsbergs Blad da saken startet i Oslo tingrett.

Grunnlaget for utkastelsen var at Wang hadde deltatt i et nettdebattforum med tilknytning til SV og der kalt seg SV-sympatisør og kommet med kritiske ytringer om Ap, ifølge tb.no.

I en epost brukte han sterke karakteristikker om sine partikollegaer.«Drittsekker! Pulehuer! Løgnere og bedragere! I kveld har dere begått en skjenselshandling! Dette har ingenting med SV-debatt å gjøre. Dra til helvete med Sv-debatt! Og det har ikke en dritt med utenrikspolitikk å gjøre! Dra til helvete med utenrikspolitikken også! For feigheten er så motbydelig at Hofs befolkning kommer til å gjennomskue den. Alle kommer til å gjennomskue den! Og de vil snu seg vekk i avsky, slik jeg gjør, fordi kvalmen blir så voldsom at det er vanskelig å tenke på dere uten å spy!»Dette var deler av en e-post som ble publisert av Nettavisen i november 2007.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer