Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jacko betaler millioner for barnet

Michael Jackson (38) er desperat etter å bli far. Han er forberedt på å punge ut mer enn 20 millioner kroner til Debbie Rowe (37), som går gravid med hans barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den engelske avisa Daily Mirror som påstår dette, etter å ha kommet over en hemmelig kontrakt mellom Debbie og Jacko.

Jacko skal ha betalt Debbie 7,5 millioner kroner for å bære fram barnet. I tillegg skal popstjernen betale henne 1,7 millioner kroner hvor hvert år hun forblir gift med ham. Hvis ekteskapet går i stykker, kjøper han barnet fra henne for 14 milloner kroner.

Kilder sier til avisa at: «Debbie har solgt rettighetene til barnet» og: «Dette forholdet bygger ikke på kjærlighet. Det handler om den eneste måten Jacko kan få et barn på - med en kontrakt.»

Etter en konsert 14. november giftet Jacko seg i Sydney, Australia med sin sykepleier Debbie Rowe. Dermed ble et nytt kapittel skrevet i den stadig mer absurde sagaen om «popens konge».

Ifølge det amerikanske TV-programmet «Hardcopy» angrer Rowe allerede på giftermålet, og hun skal være klar for skilsmisse. Hun skal ha ringt til venner i USA og fortalt at hun vil ut av ekteskapet.