Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jackos nye kongedømme

KONGE OG PRINS: Michael Jackson og den saudiarabiske prinsen med det enkle navnet Alwaleed Bin Talal Bin Abdulaziz Al Saud slår seg sammen for den globale underholdningens skyld. Foto: AP PARIS (Dagbladet): Michael Jackson får et nytt «kongedømme». Sammen med den saudiarabiske prinsen Alwaleed Bin Talal Bin Abdulaziz Al Saud starter megastjernen et nytt underholdningsselskap, Kingdom Entertainment.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skal i første omgang sponse Jacksons verdensomspennende turné, «History Tour».

- Vi har en enorm oppgave, sa prins Alwaleed (36), en av verdens yngste og rikeste milliardærer. Prinsen er spesielt opptatt av å bevare familieverdier, men ser det ikke som noe problem at Michael Jackson er i ferd med å skilles eller at det har gått mange rykter om superstjernen.

Michael Jackson og prinsen skal drive med underholdning i global skala.

- Vi vil være aktive i fornøyelsesparker og hoteller, filmer, plateinnspillinger, turneer, barnebøker og undervisning, forklarte Michael Jackson. Hans ønske om å delta i multimedieeksplosjonen stammer fra alle reisene rundt om i verden.

- Jeg fikk høre hjerteslagene fra millioner av fans som villig delte håp, kjærlighet og frykt med meg, og det som er enda viktigere: ønsket om et bedre liv.

Reddet EuroDisney

Michael Jackson og prins Alwaleed møttes i Paris for halvannet år siden. Der er prinsen allerede berømt for å ha reddet EuroDisney. For snart to år siden kjøpte han 24 prosent av aksjene for om lag to milliarder kroner.

I går ble det ikke nevnt noen summer, men det er klart at det dreier seg om et gigantisk foretakende. Michael Jackson har selv tegnet logoen.

Den framstiller en port med et sverd som står plantet i en stein.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media