Jackpot-vinner i USA kan innkassere 14 milliarder kr

Mannen som solgte vinnerloddet får nesten ni millioner kroner.

SOLGTE LODDET: Det var god stemning i 7-11-kiosken til M. Faroqui, hvor vinnerloddet ble solgt. Foto: REUTERS / Alex Gallardo / NTB scanpix
SOLGTE LODDET: Det var god stemning i 7-11-kiosken til M. Faroqui, hvor vinnerloddet ble solgt. Foto: REUTERS / Alex Gallardo / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En antakelig overlykkelig lottospiller i Los Angeles kan innkassere drøyt 14 milliarder kroner etter å ha vunnet det rekordstore Powerball-lotteriet.

- Vi har en vinner i California! En jackpot-kupong ble solgt i Chino Hills, tvitret California Lottery etter trekningen.

Los Angeles Times kan fortelle at vinnerkupongen ble solgt i en 7-Eleven-butikk på et kjøpesenter i Los Angeles-forstaden Chino Hills, noe de ansatte i butikken var svært fornøyde med.

Feiret - Jeg er virkelig lykkelig, dette var gode nyheter, forteller en av de ansatte i butikken, som kan innkassere en bonus på 1 million dollar - nesten 9 millioner kroner - i bonus for å ha solgt vinnerkupongen.

På parkeringsplassen utenfor 7-Eleven-butikken samlet det seg utover kvelden onsdag en jublende folkemengde, som tok bilder og forsøkte å bli del av den historisk lottotrekningen.

- Folk har vært helt gale og kjøpte lottokuponger for 2-3-400 dollar de siste dagene, forteller den ansatte.

Ukjent vinner Hvem som eier vinnerkupongen med de magiske numrene 8, 27, 34, 4 og 19 og det avgjørende Powerball-tallet 10, er ikke kjent, men vedkommende har definitivt fått god avkastning på de 2 dollarene den kostet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer