Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jackson gift igjen

NEW YORK (Dagbladet): Michael Jackson (38) nøyer seg ikke med å bli far, han ville også bli ektemann på nytt. I går giftet han seg i Australia med sykepleier Debbie Rowe (37), som bærer hans barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed ble et nytt kapittel skrevet i den stadig mer absurde sagaen om «popens konge».

Ekteskapet ble annonsert av Jacksons talsperson Christine Holevas i Los Angeles. Den private seremonien fant sted i Australia etter Jacksons «HIStory»-konsert. Seint i går kveld var Holevas opplysninger ennå ikke bekreftet av kilder i Sydney.

Gamle venner

Ekteparet har vært venner i mange år. Hun arbeider som sykepleier hos den plastiske kirurgen som har behandlet Jackson. Angivelig møttes de første gang da Jackson fikk behandling for en hudsykdom som bleker huden hans.

I en uttalelse ber Michael Jackson om «respekt for privatlivets fred» og om lov til å «glede oss over denne vidunderlige og spennende tida».

Talsperson Holevas avslo å gi mer detaljerte opplysninger, men sa at det ikke vil bli sendt ut nærmere bekreftelser på at ekteskapet faktisk er blitt inngått.

Skilt i januar

Lisa Marie Presley krevde skilsmisse fra Michael Jackson i januar i år. I skilsmisspapirene oppga hun «uløselige forskjeller» som årsak til at det 20 måneder lange ekteskapet måtte oppløses.

Debbie Rowe har også vært gift tidligere, men telegrambyrået Associated Press var i går ikke i stand til å bringe flere detaljer om dette.

Føder i februar

I forrige uke offentliggjorde Jackson at Debbie Rowe er gravid med hans barn. Sangeren dementerte påstandene om at unnfangelsen var skjedd ved hjelp av kunstig befruktning og at Rowe skulle få 3,4 millioner kroner for å bære barnet fram.

«Jeg er lykkelig over at jeg snart blir far (...) En drøm går da i oppfyllelse,» uttalte Jackson da graviditeten ble offentliggjort. Fødselen skal finne sted i februar.