- Jackson utførte oralsex på gutt

En tidligere ansatt i Neverland så Michael Jackson utføre oralsex på en guttunge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I dag har en tidligere sikkerhetsvakt som arbeidet i Neverland på begynnelsen av 90-tallet vitnet i straffesaken mot Michael Jackson.

Han fortalte at han hadde sett superstjernen ha en intim stund med gutten som på 90-tallet påsto han var misbrukt av Jackson.

Gutten nektet å samarbeide med politiet etter at å ha inngått en hemmelig økonomisk avtale med Jackson.

Dusjet sammen

Sikkerhetsvakten beskrev en episode fra 92-93, da han på sin vaktrunde oppdaget Jackson og gutten i et boblebad. Litt senere så ham de to sammen mens de dusjet.

Etter at de var ferdig å dusje skal de ha stått mot hverandre, nakne, mens Jackson kysset gutten og kjærtegnet håret hans. Deretter utførte han oralsex på gutten.

Sikkerhetsvakten forlot stedet uten at han ble oppdaget.

- Ikke troverdig

Jacksons advokat mener at retten ikke kan legge vekt på vitnemålet til sikkerhetsvakten fordi han har hatt flere rettstvister gående mot popstjernen.

Sikkerhetsvakten ble oppsagt, men saksøkte Jackson for usaklig oppsigelse. Jakcson rettet et motsøksmål mot sikkerhetsvakten, og anklaged ham for å ha stjålet.

Jackson og hans stab av advokater fikk medhold i sine anklager og sikkerhetsvakten måtte betale 25 000 i erstatning. I tillegg fikk han en advokatregning på over en million dollar. Summen klarte han ikke å betale, og han ble slått konkurs.

Michael Jackson hadde anklaget sin tidligere sikkerhetvakt for å ha stjålet en sjokolade.