PÅGREPET: Alvin Lee Watts (32) (t.h) og Jacob Carl England (19), er pågrepet for drapene i Tulsa i Oklahoma.  Foto: REUTERS/Tulsa County Sheriff's Office/Handout
PÅGREPET: Alvin Lee Watts (32) (t.h) og Jacob Carl England (19), er pågrepet for drapene i Tulsa i Oklahoma. Foto: REUTERS/Tulsa County Sheriff's Office/HandoutVis mer

Jacob Carl (19) og Alvin (32) pågrepet for drapsraid

Skjøt fem og drepte tre i svart nabolag i Tulsa i Oklahoma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  Politiet har nå frigitt bilder av de to mennene Jacob Carl England (19) og Alvin Lee Watts (32) som er pågrepet og siktet etter at fem personer ble skutt, hvorav tre av dem ble drept, i Tulsa i Oklahoma i går.

De to ble pågrepet kl 01.47 lokal tid, ifølge NBC News. De er siktet for tre drap og to drapsforsøk.   

Skjøt svarte - Vi føler med familiene til ofrene og vi håper at pågripelsene kan være en viss form for lettelse for dem, sier det lokale politiet i en uttalelse ifølge lokalavisa Tulsa World.

Alle de fem som er skutt er svarte, og politiet fryktet de stod overfor rasemotivert hatkriminalitet. De beskrev i går drapsmannen som en hvit mann som kjørte en hvit pickup.

Det første offeret, Dannaer Fields (49), ble funnet omtrent kl. 01 natt til fredag lokal tid. Tre minutter senere fant politiet to andre menn, som var skutt og skadet, to kvartaler unna.

Kan være hatdrap Omtrent kl. 01.50 fant de Bobby Clark (54) skutt og drept like i nærheten. Og kl. 08.30 ble det tredje drapsofferet, William Allen (31), funnet skutt og drept, melder lokalavisa Tulsa World.

Chuck Jordan, sjef i det lokale politiet, sa i går følgende, ifølge Tulsa World:

- Det er for tidlig å konkludere med at drapene er rasistisk motivert, selv om det kan være en logisk teori.