- Jacob er død

Den tyske familien betalte nær 8 millioner kroner for å få Jacob tilbake, men kidnapperne har drept gutten. Politiet har funnet en sammensurret bylt i en innsjø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyskland har holdt pusten mens politiet leter etter skolegutten, som kommer fra en svært formuende familie. Metzler-familien eier en av Tysklands eldste privatbanker. De er kjent for å donere store summer til kunst og veldedige formål.

Men nå er politiet sikre på at 11-åringen allerede er drept.

- Vi regner det som helt sannsynlig at gutten er drept, sier en talsmann for politiet.

Politiet har funnet en sammensurret bylt i en innsjø. Etter avhør av flere mistenkte, er politiet sikre på at de har funnet liket av vesle Jacob. Gutten kan ha blitt drept allerede på fredag.

Fant blodspor

En 16 år gammel jente og kjæresten hennes er arrestert. Kjæresten (27) studerer jus og var hjelpelærer på skolen der Jacob var elev.

I hele natt lette politiet etter bank-sønnen fra Frankfurt. I formiddag meldte tysk politi at to personer er pågrepet i forbindelse med kidnappingen av 11-åringen. De to brødrene på 21 og 23 år ble arrestert i morges.

En av de mistenkte har angitt hvor gutten har blitt holdt fanget, og i morgentimene søkte flere hundre politifolk gjennom et skogsområde ved Langener-sjøen. Både helikoptre og hundepatruljer ble også brukt i søket. I en skogshytte ble det funnet blodspor, ifølge avisa Bild.

I leiligheten til en av de arresterte ble det funnet en større pengesum. Politiet tror at pengene er en del av løsesummen som ble innbetalt for å få Jacob satt fri.

Fortsatt borte

11 år gamle Jakob von Metzler fra Frankfurt var på vei hjem fra skolen da kidnapperne slo til. Han er sønn til den velstående bankmannen Friedrich von Metzler, og forsvant fredag forrige uke.

Jacob ble sist sett på bussen nær hjemmet. Kort tid etter mottok familien et utpressingsbrev, hvor kidnapperne krevde én million euro, eller over 7,5 millioner kroner.

Familien valgte å følge kravet fra kidnapperne, og betale løsepengene. I går natt ble løsesummen overrakt i et skogsområde i nærheten av familiens villa. Det var trolig allerede for seint.

FORTSATT SAVNET: 11 år gamle Jakob von Metzler.
LETER:</B> Hundrevis av politifolk er satt inn i jakten på gjerningsmennene.