Jager 10 menn

Politiet kan ha funnet fingeravtrykk etter ranerne i en leilighet i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge VG har etterforskerne hittil kartlagt ti personer som kobles direkte til ranet. Ingen av de ti mennene er formelt siktet eller etterlyst fordi politiet ifølge avisen jobber gjennom uformelle kanaler for å unngå å avsløre overfor gjerningsmennene at de er under granskning.

Politiet har funnet flere leiligheter i Stavanger-området som de mener ranerne bodde i før ranet. I minst én av leilighetene skal det være funnet fingeravtrykk. Etterforskerne mener avtrykkene kan stamme fra personer som deltok i ranet, skriver VG.

I tillegg skal politiet ha funnet det de mener er provisoriske utedoer brukt av ranerne i den nedlagte militærleiren på Ølberg. Både avføring og dopapir er funnet, og dette kan stamme fra tiden like før ranet ble begått.

Ranerne skal ha forsøkt å fjerne alle spor etter seg i området som politiet mener ble brukt som oppmarsjområde ransdagen. Men politiet har likevel gjort flere beslag.

- Vi har tatt beslag i 500 gjenstander. Noen av disse er sendt til analyse, men jeg vet ikke hvor mange. Jeg vil heller ikke opplyse om nøyaktig hvor beslagene er gjort, sier politiinspektør Bjørn Andersen i Rogaland politidistrikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer