Jager denne mannen etter kidnappingsforsøk mot norsk millionær

Etterlyst i flere thailandske medier.

ETTERLYSES: Politiet i Pattaya går nå offentlig ut med en etterlysning etter at en norsk eiendomsbaron ble forsøkt kidnappet natt til lørdag. Mannen går under kallenavnet «Tai», mens hans virkelige navn er Apichat Chanpakorn og han er 37 år
og har bopel i Nontaburi nord i Bangkok.
ETTERLYSES: Politiet i Pattaya går nå offentlig ut med en etterlysning etter at en norsk eiendomsbaron ble forsøkt kidnappet natt til lørdag. Mannen går under kallenavnet «Tai», mens hans virkelige navn er Apichat Chanpakorn og han er 37 år og har bopel i Nontaburi nord i Bangkok. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PATTAYA(Dagbladet): Politiet i Pattaya går nå offentlig ut med en etterlysning, etter at en norsk eiendomsbaron ble forsøkt kidnappet natt til lørdag. Mannen går under kallenavnet «Tai», mens hans virkelige navn er Apichat Chanpakorn og han er 37 årog har bopel i Nontaburi nord i Bangkok.  Dagbladet får opplyst at de fem kidnapperne var lovet en halv million Baht (100.000 kroner) for jobben. Mannen bor i en bydel nord i Bangkok (Nontaburi), men han har gått under jorden og jages nå av politiet over hele Thailand.

- Jeg liker ikke dette, sier nordmannen i 50-åra til Dagbladet. Han og hans sønn blir døgnet rundt overvåket av politiet slik at ikke noe skal tilstøte dem.

Kjempet seg løs Dagbladet har tidligere skrevet at den norske millionæren kjempet seg løs da fem menn overfalt ham utenfor en bar og forsøkte å tvinge ham inn i bilen deres ved 3-tida natt til lørdag, lokal tid. Mannen har investert i en rekke leiligheter i den thailandske feriebyen Pattaya. Julaften var han på bar i gågata i byen.

På veien hjem skulle han entre en taxi, en såkalt baht-buss, men ble da ifølge politiet overfalt av de fem mennene. Nordmannen skal ha slått fra seg. De fem kidnapperne flyktet deretter i en blå Toyota, som var utstyrt med flere falske skilter utenpå hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer