Jager disse mennene etter brutalt postran

Det ble avfyrt skudd i lokalet da postkontoret på Kjelsås i Oslo ble ranet lille julaften.

POSTRAN: Flere personer var inne på postkontoret da ranerne slo til. Politiet etterlyser disse to mennene etter ranet. Det ble avfyrt skudd under ranet. Foto: Posten/Politiet
POSTRAN: Flere personer var inne på postkontoret da ranerne slo til. Politiet etterlyser disse to mennene etter ranet. Det ble avfyrt skudd under ranet. Foto: Posten/Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oslo-politiet ber nå publikum om hjelp for å få tak i de maskerte ranerne og har offentliggjort bilder fra bankens overvåkningskamera i et håp om at noen kan bidra til å bringe ranernes identitet på det rene.

I en pressemelding skriver Oslo politidistrikt at Kjelsås postkontor ble ranet av to ukjente gjerningsmenn klokka 09.50 lille julaften i år.

Det ble avfyrt skudd i lokalet under ranet. Utenfor satt en tredje gjerningsmann i en ventende bil.

Utbrent bil Politiet skriver at gjerningsmennene stakk fra stedet i en bil i retning Nydalen på gangveien langs Akerselva.

Politiet fant like etterpå en brennende Hyundai ix35, SUV, cirka 500 meter fra postkontoret. Politiet tror ranerne dro videre i en annen sort SUV.

- Politiet er interessert i alle opplysninger som kan settes i forbindelse med ranet og observasjoner av personer og kjøretøy som befant seg i området i det aktuelle tidsrommet, heter det i pressemeldinga.

Veske med pynt Politiet går ut med følgende signalement av gjerningsmennene:

• Den ene gjerningsmannen var iført rosa vinterjakke med hette. Jakken hadde et sort felt midt på hetten og en sort strek tvers over bryst og rygg. Han hadde et mørkt skjerf eller liknende foran ansiktet. Buksene var sorte og dratt litt ned. Han hadde sorte sko med hvit såle. Han bar på en sølvfarget veske med pynt i ulike farger som ble brukt til å oppbevare ransutbyttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer