Jager falsk kirurg i Florida

Florida-politiet jager en mann som utgir seg for å være plastisk kirurg. Verst gikk det ut over kroppsbyggeren som fikk to store overraskelser da han våknet opp etter operasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

58-årige Reinaldo Silvestre er på flukt etter en rekke operasjoner i Miami, melder AP. Silvester er ikke lege med lisens, men fikk likevel tusenvis av kroner for plastiske operasjoner på sin klinikk.

Kroppsbyggeren Alexander Beaz (47) var en av mange som besøkte Silvestre. Han våknet opp med silikon i brystene.

- De sa at alt var i orden. Jeg klarte ikke å snakke, og de sendte meg hjem, sier Baez.

Minst tre pasienter ble misformet hos lekekirurgen før han ble avslørt. To kvinner hevder at Silvestre ødela brystene deres. Nå saksøkes han for 8 millioner kroner av hver av pasientene.

Men den kubanskefødte mannen har trolig stukket av fra USA. Alt utstyret på klinikken, huset og bilen er solgt. Politiet klarer ikke å spore opp Silvestre.

- Denne saken er ekstra trist fordi det dreide seg om frivillige operasjoner. Folk la seg inn med et håp om å føle seg bedre og se flottere ut, sier saksøkernes advokat Spencer Aronfeld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer