Jager ny mann

En ny, voldsdømt mann jages nå av politiet i Lindh-saken ifølge Aftonbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette viser at mistanken mot min klient er meget svak, sier den varetektsfengslede 35-åringens advokat Gunnar Falk.

- Kan ha gjort noe sånt

For selv om de allerede har en mistenkt i saken holder politiet alle muligheter åpne, noe de utrøttelig har understreket på pressekonferansene denne uka.

Nå er de spesielt interessert i en voldsdømt mann i 30-åra, melder Aftonbladet.

- Han er helt klart i stand til å utføre et slikt mord, sier en kilde til avisa.

Brutalt rulleblad

Mannen er tidligere dømt til rettspsykiatrisk behandling, og ble underlagt en rettspsykiatrisk utredning omtrent samtidig som den nå fengslede 35-åringen for ett år siden.

Mannen sto da tiltalt for flere tilfeller av grov mishandling, narkotikalovbrudd og voldsom motstand mot politiet. Han skal også har forsøkt å mishandle en kvinne i forbindelse med et ransforsøk.

Lengre tilbake i tid skal han også ha blitt dømt for grov mishandling med en øks.

- Han kan nok ikke ha planlagt noe sånt, men blir svært raskt sint. Han kan ha kjent igjen Anna Lindh og plutselig blitt forbannet på henne av en eller annen grunn, sier en av avisens kilder.

<B>HVEM ER DENNE MANNEN?</B> Politiet leter etter Anna Lindhs drapsmann. Bildene av den antatte gjerningsmannen som ble tatt på NK-senteret skal visstnok ligne den varetektsfengslede 35-åringen i saken, men politiet er ikke sikre. Nå jager de en annen voldsdømt mann som kan være identisk med mannen på bildet.