Jager seriemorder i Kansas City

Seks personer er funnet drept hittil. En mystisk innringer tipser stadig politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Amerikansk politi jakter på det som etter alt å dømme er en seriemorder, etter at seks personer er funnet døde, spredt over et lite område i Kansas City i Missouri, melder avisa The Kansas City Star.

- Vi har grunn til å tro at én person er ansvarlig for alle de seks dødsfallene, sier politikaptein Rich Lockhart til avisa. Han vil imidlertid ikke utdype dette nærmere.

Ofrene er funnet på et område over 18 kvartaler, i en del av byen hvor det foregår mye prostitusjon og narkotikahandel. Det første av ofrene ble funnet 14. juli. Siden torsdag har politiet imidlertid funnet ytterligere fem lik. Alle er funnet i eller ved forlatte hus eller tomter.

Flere av likene ble funnet etter at en mystisk person ringte politiets nødtelefon og fortalte dem hvor de skulle lete. Mannen har ringt to ganger siden fredag.

Politiet vil ikke si om innringeren er mistenkt i saken, men har appellert til ham gjennom lokale medier om at han må ringe dem tilbake igjen.

Fire av de seks døde er identifisert. De er alle kvinner av afrikansk-amerikansk opprinnelse. Politiet forteller at alle ofrene hadde en «risikofylt livsstil», men vil ikke presisere dette nærmere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer