Jager seriemorder i Kansas City

Seks personer er funnet drept hittil. En mystisk innringer tipser stadig politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Amerikansk politi jakter på det som etter alt å dømme er en seriemorder, etter at seks personer er funnet døde, spredt over et lite område i Kansas City i Missouri, melder avisa The Kansas City Star.

- Vi har grunn til å tro at én person er ansvarlig for alle de seks dødsfallene, sier politikaptein Rich Lockhart til avisa. Han vil imidlertid ikke utdype dette nærmere.

Ofrene er funnet på et område over 18 kvartaler, i en del av byen hvor det foregår mye prostitusjon og narkotikahandel. Det første av ofrene ble funnet 14. juli. Siden torsdag har politiet imidlertid funnet ytterligere fem lik. Alle er funnet i eller ved forlatte hus eller tomter.

Flere av likene ble funnet etter at en mystisk person ringte politiets nødtelefon og fortalte dem hvor de skulle lete. Mannen har ringt to ganger siden fredag.

Politiet vil ikke si om innringeren er mistenkt i saken, men har appellert til ham gjennom lokale medier om at han må ringe dem tilbake igjen.

Fire av de seks døde er identifisert. De er alle kvinner av afrikansk-amerikansk opprinnelse. Politiet forteller at alle ofrene hadde en «risikofylt livsstil», men vil ikke presisere dette nærmere.

To av likene som er funnet har gått så fullstendig i oppløsning at politiet foreløpig ikke har klart å fastslå hverken etnisk opprinnelse eller kjønn.

Politiet har ikke villet opplyse hvordan de seks ofrene har blitt drept.