Jager sex-forbryter

Politiet i Trondheim har fått flere tips etter at to menn i 30-40-årsalderen skal ha forgrepet seg på mellom åtte og ti mindreårige barn i løpet av helgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved kriminalvakta i Sør Trøndelag politidistrikt får NTB opplyst at etterforskningen vil bli gjenopptatt for fullt tirsdag morgen, men at politiet foreløpig ikke har noen sikre spor å gå etter.

- Det er snakk om blotting, beføling og i ett av tilfellene har man gått enda lenger, sier Jon Øien, politioverbetjent i Sør-Trøndelag politidistrikt, til TV2 Nettavisen.

Politiet ser meget alvorlig på saken siden det er barn som er innblandet. De har satt inn store ressurser i jakten på den eller de som står bak sexovergrepene.

Barna som er blitt utsatt for overgrep, er i alderen seks til ti år. Til sammen har mellom åtte og ti barn vært i kontakt med mannen eller mennene i løpet av helgen.

- Overgrepene skal ha skjedd både lørdag og søndag. Men vi er usikre på om det dreier seg om samme person. Lørdag var det nemlig overgrep mot gutter, mens det søndag var overgrep mot jenter, sier Øien.

(NTB)

FLERE TIPS: Politiet i Trondheim jakter på en eller to menn som skal ha forgrepet seg seksuelt på mellom åtte og ti mindreårige barn i Trondheim i helgen. Her forlater mannen en blokk i Trondheimsområdet etter angivelig å ha misbrukt en ung gutt.