- Jager siktet 39-åring

Ifølge VG jakter politiet på enda en siktet mann etter drapet på Kent Inge Robertsen (25) i Kvæfjord i Troms.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet vil imidlertid ikke bekrefte opplysningene om at også en 39-åring er siktet i forbindelse med det brutale drapet.

- Jeg kan verken bekrefte eller kommentere disse opplysningene. Det eneste jeg kan gjenta er at vi ikke utelukker flere pågripelser i saken, sa påtaleansvarlig Merete Hessen i Midtre Hålogaland politidistrikt til Dagbladet.no klokka 07.30 i dag tidlig.

- Etterlyst internt

Det var på fredag ettermiddag at 25-årige Kent Inge Robertsen ble funnet ille tilredt og drept i et skogholt i Kvæfjord. En 37 år gammel bekjent av Robertsen ble pågrepet og siktet etter at han gjorde seg selv mistenkelig for politiet under et vitneavhør som begynte ved midnatt natt til i går. Klokka 03.00 ble fra Harstad-mannens status endret til å bli siktet for det voldelige drapet.

Nå jakter politiet på en 39 år gammel mann, som også er siktet i forbindelse med drapet på 25-åringen, skriver VG.

39-åringen skal fremdeles være på frifot. Politiet har ifølge avisa etterlyst ham internt, og regner mannen som farlig. Begge de to mennene skal være siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, eller medvirkning til dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.