Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jager UFO på nettet

National Security Agency (NSA) har fått så mange henvendelser om UFO-dokumenter, at de laget en egen UFO-hjemmeside. Det har ført til mengder av folk som vil avsløre at jorda har hatt besøk av vesener fra en annen planet, går gjennom hjemmesiden med lupe for å finne spor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da hjemmesiden ble opprettet for to år siden, håpet NSA at den ville føre til at færre ville tro at det har landet UFOer på jorda. Men virkningen var stikk motsatt. Nå gransker tusener av mennesker dokumentene.

- At NSA har frigitt dokumentene, og at så mye er strøket ut, gjør at teoriene lever videre, sier John Greenwald til AP. Greenwald har samlet på UFO-dokumenter i over fem år.

Advokat Peter Gersten, sjef for organisasjonen 'Borgere mot UFO-hemmelighold', sier at flere og flere blir interessert i UFOer.

- Spesielt ungdom synes at det er eksotisk, på grunn av filmer som X-Files og Star Wars. Det er underholdning. Og det er det største mysteriet gjennom tidene.

Her kan du lete etter utenomjordisk liv!