Jages etter familie-massakre

Desmond Turner (28) mistenkt for å ha massakrert familie på sju.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Indianapolis er på jakt etter minst én mann som skjøt og drepte syv personer torsdag kveld lokal tid.

De syv familiemedlemmer ble skutt i sitt hjem i Indianapolis. Tre var barn - fem, åtte og elleve år gamle. Tre generasjoner som var samlet hjemme da gjerningsmannen - eller

-mennene slo til.

Hørte skudd

Politiet rykket ut til huset rett etter klokka ti om kvelden, da en kvinne som hadde sluppet av en person ved huset, meldte om høye skrik. Personen hun hadde sluppet av ble senere funnet blant de døde. Et annet vitne hadde sett at et av ofrene ble dratt inn i huset. Kort tid etter kunne vitner høre skyting i huset.

Familien ble ifølge politiet skutt med en rifle.

- Vi har identifisert én mistenkt, Desmond Turner, som er 28 år og fra Indianapolis, sier politisjef  Tom Foley til Reuters.

Barna ble funnet i et av soverommene, men politiet vet ikke om de sov eller om de hadde gjemt seg da de ble skutt.

SKUTT OG DREPT: Denne familien var blant dem som ble skutt i går kveld.
Fra venstre: Alberto Covarrubias, 11, Alberto Covarrubias, 56,, barnebarn Luis Albarran, 5, Emma Valdez, 46, og David Covarrubias. Foto: Scanpix
SKUTT OG DREPT: Denne familien var blant dem som ble skutt i går kveld. Fra venstre: Alberto Covarrubias, 11, Alberto Covarrubias, 56,, barnebarn Luis Albarran, 5, Emma Valdez, 46, og David Covarrubias. Foto: Scanpix Vis mer

Skulle trolig gjøre innbrudd

Den mistenkte er fortsatt på flukt, og politiet jobber utifra en teori om at han skulle gjøre innbrudd i huset.

 - Han dro dit for å gjøre et innbrudd og mens han var der bestemte han seg for å henrette alle sammen samtidig, sier Matthew Mount, talsmann for politiet.

Desmond Turner var ute på prøve. Han har sittet i fengsel de siste to årene og sonet en dom på seks år for et overfall. Han vokste opp i nabolaget, men det er uklart om han kjente familien.

Nabo Frank Dodson sier at familien som var drept var hyggelige mennesker.

 - De var veldig hyggelige. Du kunne ikke fått bedre naboer, sier han.

Andre naboer sier til AP at området, som ligger like ved et kvinnefengsel, er blitt verre de siste årene og at ran og narkotikakriminalitet er blitt mer vanlig.

Gårsdagen massakre er byens verste siden King Edward Bell drepte sin kone, svigermor og sine fire barn i 1981.

Jages etter familie-massakre
ETTERSØKT:Desmond Turner (28) var ute på prøve.