Jaget hjem til Sverige

Prinsessen Madeleine måtte avbryte studiene i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske prinsessen Madeleine måtte kutte ut engelskstudiene og rømme fra London. Utenlandske kjendisfotografer jagde henne tilbake til Sverige, skriver den svenske avisa Expressen.

- Prinsessen har hatt det svært vanskelig på grunn av paparazziene som forfulgte henne, sier informasjonssjef Elisabeth Tarras-Wahlberg ved det svenske slottet.

Skyr ingen midler

Madeleine tok artium ved Enskilda gymnasiet i Stockholm i juni, og flyttet til London i oktober for å studere engelsk. Det ble ikke som hun hadde tenkt seg.

- Prinsesse Madeleine har hatt paparazzier etter seg hele tida. At hun velger å flytte hjem fra London, skyldes i stor grad det, sier Tarras-Wahlberg til avisa.

- I prinsippet kunne hun ikke gå utenfor døren uten å få et kamera stukket opp i ansiktet. I Sverige behandles kongefamilien som regel bra av fotografene. Men de utenlandske fotografene skyr ingen midler for å få sine bilder.

Kjempevanskelig

Prinsessen prøvde flere ganger å snakke til paparazziene, men til ingen nytte.

- Det hjalp ikke. De tok bildene sine, og løp bort. Madeleine ble presset av fotografene hele tida, og kunne ikke leve et normalt liv, sier Tarras-Wahlberg.

Expressen snakket med prinsessen rett etter at hun flyttet til London.

- Det har vært kjempevanskelig med fotografene som jager meg, sa Madeleine.

Hun ga klart uttrykk for at hun fortsatt ville bli i London.

- Det vil jeg virkelig. Hvis jeg får være i fred her.

Det er ikke bestemt hva eller hvor prinsesse Madeleine skal studere i framtida.

<B>JAGET FRA ENGLAND: Prinsesse Madeleine (i midten) tok artium 1. juni i fjor ved Enskilda Gymnasiet i Stockholm. Her feirer hun sammen med klassevennene sine.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer