Jaget kenguru med whiskyflaske

OL-deltakerne bør passe seg for det lokale dyrelivet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne uken måtte en australier bruke en tom whiskyflaske til å forsvare seg mot en innpåsliten kenguru. Flaska var tom, og mannen var - nå ja, i alle fall lite interessert i kengurubesøk.

Derfor heiv han tomflaska etter det nærgående dyret, i håp om at det ville forsvinne enten det nå var levende og virkelig, eller innbilning og biprodukt av et høyt whiskyinntak.

Flaska traff, og det sårede, blødende og vettskremte dyret flyktet. Uheldigvis la det fluktruten inn døra og gjennom whiskydrikkerens hus, der det ga husets 11 år gamle sønn en skikkelig dytt. Og når man blir dyttet av en 170 centimeter høy kenguru, da kjenner man det.

Guttens mamma ringte til politiet, som ble forskrekket da de inspiserte åstedet.

- Det så ut som et studio der noen hadde spilt inn en skrekkfilm, med blod oppover veggene og en vettskremt valp i et hjørne, sier en av konstablene som rykket ut.

Konstablene forsøkte i to timer å jage kenguruen ut av huset, ved hjelp av en hagerive og en gardinstang. Til slutt kastet de et laken over kenguruen og fikk lagt den i jern, slik at den kunne bli brakt til veterinær og avlivet.

(NTB)