Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jaget utfor stup

18 år gammel gutt ble jaget utfor et stup i Holmenkollåsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rett før klokka 03.30 i natt ble en ung gutt trolig jaget utfor et stup av en gjeng. Dette skjedde ved Lillevannsveien i Holmenkollåsen.

Bevisstløs

Fallhøyden var på omtrent 10 meter. Gutten fikk kramper og mistet bevisstheten etter fallet, melder TV 2 Nettavisen. Han ble raskt hentet av ambulanse og kjørt til Ullevål universitetssykehus.

- I følge vitnebeskrivelser var det trolig uoverenstemmelse mellom en gjeng og gutten. Han prøvde å komme seg unna, hoppet over et gjerde og datt rett ned det bratte stupet, forteller operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt.

Ikke alvorlig 

Gutten fikk hjernrystelse og er ennå ikke avhørt av politiet.

- Ingen er pågrepet. Vi har ennå ikke snakket med gutten og avventer en anmeldelse fra ham, sier vaktleder på kriminalvakta, Ellen Svae.

Mange ungdommer var til stede, mest sannsynlig på grunn av en fest i området. Politiet har fått vage vitnebeskrivelser, men ut i fra disse skal gjengen ha bestått av mer enn tre personer. Disse forsvant fort fra stedet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!