Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jagland med angrep på Frp

Fremskrittspartiets politikk er umoderne. Derfor er det ikke nok at Hagen kvitter seg med Hedstrøm. Han må kvitte seg med gammelt tankegods, mener Ap-leder og utenriksminister Thorbjørn Jagland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Frp vil kvitte seg med Hedstrøm for å bli stueren. De andre partiene bør kvitte seg med tanken på å la Fremskrittspartiet komme i regjering, sa Jagland da han besøkte AUF-leiren på Utøya i dag.

I sin politiske innledning kom Jagland også inn på forvaltningen av norske oljeressurser og Midtøsten-forhandlingene som nå pågår på Camp David.

-Barak, Arafat og Clinton fortjener vår støtte. Det som skjer på Camp David er et forsøk på å følge opp Oslo-avtalen. Det de nå diskuterer er de vanskelige problemene som er beskrevet i Oslo-avtalen. Vi vet ikke om det blir noen avtale, men det er ingen vei tilbake. Den eneste løsningen er en selvstendig palestinsk stat. Bare frihet for Palestina kan gi Israel trygghet. Hvis det er mulig å skape fred i Midtøsten, er det mulig å skape fred over alt i verden, sa Jagland.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media