Jaguar knust av tre i Oslo

- Den ser litt lavere ut enn før, sier fortvilt bileier til Dagbladet. Seks biler truffet.

- TRAGISK: For andre gang på under to måneder blir denne Jaguaren truffet av et fallende tre. - Bilen er et klenodie... Det er litt tragisk for å si det mildt. Den ser litt lavere ut enn før... Faen, jeg blir bare så irritert, sier eier av bilen, Kjetil Pettersen, til Dagbladet. Foto: Torbjørn Grønning/Dagbladet
- TRAGISK: For andre gang på under to måneder blir denne Jaguaren truffet av et fallende tre. - Bilen er et klenodie... Det er litt tragisk for å si det mildt. Den ser litt lavere ut enn før... Faen, jeg blir bare så irritert, sier eier av bilen, Kjetil Pettersen, til Dagbladet. Foto: Torbjørn Grønning/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et tre har falt over ende og truffet seks biler i Toftes gate i Oslo. Ett av kjøretøyene, en Jaguar, ble fullstendig knust.

- Bilen er et klenodie... Det er litt tragisk for å si det mildt. Den ser litt lavere ut enn før... Faen, jeg blir bare så irritert, sier eier av bilen, Kjetil Pettersen, til Dagbladet, mens han gransker det paddeflate vraket av den eksklusive Jaguaren.

Det er bare fem-seks uker siden sist den samme bilen ble truffet av et annet fallende tre.

- Da datt det mellom bilen min og bilen bak, og jeg fikk en bulk på bagasjelokket. Men nå er det mer enn én bulk ser jeg, sier han oppgitt til Dagbladet.

Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt sier det ikke er meldt om personskader i forbindelse med trevelten. Treet skal også ha revet ned en strømledning, får Dagbladet opplyst.

Pål Brenn bor i bygården rett ved der treet falt ned.

- Jeg satt og så på en film og hørte bare at det buldra veldig utenfor. Det hørtes ut som et jordskjelv, sier Brenn til Dagbladet.

Da han tittet ut av vinduet, så han at et av trærne i Sofienbergparken hadde veltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer