Jakt på nakne kvinner

Nå kan du skyte nakne kvinner i ørkenen. Hvis du har nok penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Hunting for Bambi» kalles den nye rikmannssporten i Las Vegas, det aller siste innen voksenunderholdning i landet over dammen.

Ifølge nyhetskanalen Eyewitness News valfarter menn fra hele verden for å være med på leken.

Den går i all enkelhet ut på å sende tre nakne kvinner ut i ørkenen, utstyre de skyteglade mennene med paintballpistoler, og så er jakten i gang. Inngangsbilletten koster fra 10 000 dollar og nedover.

- Jeg kommer fra New York. Hva skal jeg jakte på der? Ekorn? Katten eller hunden til naboen? Jeg tror ikke det, sier George Evanthes. Han er deltaker for første gang, og storkoser seg med å jakte på de nakne kvinnene.

Kvinnene kalles «Bambi», derav navnet på leken, og får ikke lov til å ha på seg noe annet enn joggesko. Unngår de treff blir de belønnet med 2500 dollar, blir de truffet får de kun 1000 dollar som plaster på såret.

For paintball gjør vondt. Veldig vondt. Deltakere med klær får vanligvis blåmerker etter treff. Jentene i Evas drakt får blødende sår. Ifølge arrangør Michael Burdick blir deltakerne bedt om ikke å sikte på hodene til kvinnene, men han innrømmer at ikke alle jegerne følger denne regelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer