JAKTER 24-ÅRING: Politiet jakter nå 24 år gamle Benjamin Colton Barnes, som mistenkes for å sta bak drapet på 34 år gamle Margaret Anderson. Foto: Scanpix
JAKTER 24-ÅRING: Politiet jakter nå 24 år gamle Benjamin Colton Barnes, som mistenkes for å sta bak drapet på 34 år gamle Margaret Anderson. Foto: ScanpixVis mer

Jakter 24-årig Irak-veteran etter henrettelse av nasjonalparkansatt

Den 34 år gamle tobarnsmora Margaret Anderson ble skutt rett ned og drept under en rutinekontroll i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politi gjennomsøker nå Mount Rainier Nasjonalpark i Washington, etter at en mann skjøt og drepte den 34 år gamle park-oppsynskvinnen Margaret Anderson i går.

Mannen som skal ha skutt og drept den 34 år gamle tobarnsmora etter at han først vegret for å stoppe ved en rutinekontroll fra en annen park-patrulje.

Skutt rett ned Da Anderson fikk høre dette på sambandet satte hun opp sin bil som veisperring lenger inne i parken.

Etter en lengre biljakt inne i nasjonalparken kom mannen fram til stedet der Anderson hadde satt opp veisperring. Der skjøt og drepte han den 34 år gamle park-ansatte kvinnen.

- Da han kom til Andersons veisperring gikk han ut av bilen og skjøte henne rett ned, forteller talskvinne for nasjonalparken LeeTaylor til CNN.

Jakter 24-åring Ifølge New York Times jakter politiet nå på en 24 år gammel mann. En talsmann for Pierce County sheriff sier til avisa at Benjamin Colton Barnes (24) mistenkes for å sta bak drapet på Anderson.

24-åringen har militær bakgrunn, og i bilen hans som ble funnet på åstedet fant politiet flere våpen, ifølge avisa.

24-åringen skal ha tjenestegjort for USA under Irak-krigen, og skal også være mistenkt i drapet på fire andre personer som ble funnet drept i en leilighet 1. nyttårsdag, opplyser politikilder

Flyktet inn i skogen Etter at den mistenkte skjøt og drepte Anderson, skal han ha flyktet inn i den store nasjonalparken sørøst for Seattle til fots.

Mannen var fortsatt på frifot seint i går kveld, og politiet antar at han fortsatt befinner seg et eller annet sted inne i den store nasjonalparken.

- Vi antar at han fortsatt befinner seg et eller annet sted inne i parken, men det er mye snø, så det er vanskelig å bevege raskt til fots gjennom skogen, sier talskvinne Lee Taylor til CNN.

Ifølge lokale myndigheter er alle inn- og utganger til nasjonalparken nå sperret av, og alle som befant seg inne i parken er enten evakuert eller tatt hånd om på et besøkssenter inne i parken.

Den drepte oppsynskvinnen etterlater seg en mann samt to barn, en ett-åring og en 4-åring.

DREPT: Margaret Anderson (34). Foto: Mount Rainier National Park / AP / Scanpix
DREPT: Margaret Anderson (34). Foto: Mount Rainier National Park / AP / Scanpix Vis mer