Jakter asiatisk mann fra overvåkningsvideo etter brtualt turistdrap

Hannah og David funnet nesten nakne, med brutale hodeskader.

 FUNNET DREPT:  Hannah Witheridge (23) fra Norfolk og David Miller (24) fra Jersey ble mandag funnet drept på stranda på ferieøya Koh Tao i Thailand. Foto: Reuters.
FUNNET DREPT: Hannah Witheridge (23) fra Norfolk og David Miller (24) fra Jersey ble mandag funnet drept på stranda på ferieøya Koh Tao i Thailand. Foto: Reuters.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hannah Witheridge (23) fra Norfolk og David Miller (24) fra Jersey i England ble mandag funnet drept på stranda på ferieøya Koh Tao i Thailand.

De ble begge funnet nesten nakne, med brutale hodeskader på Sairee Beach på den lille thailandske ferieøya. En blodig hakke ble funnet på stedet, og det er denne gjenstanden politiet tror er drapsvåpenet.

- Vi gjennomsøker
Nå skriver The Daily Mail at en av politiets viktigste ledetråder i denne etterforskningen er overvåkingsbilder av en asiatisk mann fra et utested som Hannah og David skal ha vært på samme kvelden som drapet fant sted.

Den hovedmistenkte i saken skal ha blitt sett traskende rundt ved drapsåstedet.

- Vi gjennomsøker hotell, barer og bostedene til arbeidsinnvandrerer som jobber på stranden. Alt for å finne den mistenkte, forteller den lokale politisjefen Kiattipong Khawsamang til nyhetsbyrået AP.

Ønsker kontakt med brite
Politiet ønsker å komme i kontakt med en britisk mann, skriver Daily Mail.

Vedkommende skal ha vært en venn av den drepte 24-åringen, men er nå forsvunnet.

Politiet tror denne vennen forlot øya og dro til Bangkok med en tidlig ferje i dag. Han skal ikke være mistenkt i saken, men politiet ønsker likevel å komme i kontakt med denne mannen.

Deltok på strandfest
Store deler av øya Koh Tao, som ligger om lag 350 kilometer sør for Bangkok, er stengt etter funnet av de to drepte britene mandag morgen. Det er satt opp politikontroller på alle kaier på øya inntil eventuelt mistenkte pågripes.

Ofrene skal ha blitt funnet om lag 30 meter fra bungalowen de bodde i.

De to døde skal ha deltatt på en strandfest på ferieøya. Det skal ha vært om lag 50 personer på denne festen.

13 britiske turister har blitt drept i Thailand de siste fem årene.

 STENGT AV:  Store deler av øya Koh Tao, som ligger om lag 350 kilometer sør for Bangkok, er stengt etter funnet av de to drepte britene mandag morgen. Foto: Reuters.
STENGT AV: Store deler av øya Koh Tao, som ligger om lag 350 kilometer sør for Bangkok, er stengt etter funnet av de to drepte britene mandag morgen. Foto: Reuters. Vis mer