Jakter bevis etter drapet på Lisa (17): Bærer med seg papirposer med beslag ut av huset

- Tenkte virkelig ikke tanken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BLOMBERG (Dagbladet): Mens de to drapsssiktede brødrenes advokater har fått munnkurv og svensk politi ikke vil uttale seg om etterforskningen, gjennomgår krimteknikere mandag morgen boligen de tre pågrepne delte før de ble innbrakt av politiet da Lisa Holm (17) ble funnet død.

Klokka 10.45 kom krimteknikerne ut av boligen, med flere små og store papirposer fulle av beslag. 

Politiet mener Lisa ble drept av de to brødrene, og at kona til den ene har skjult en forbrytelse. 

- Tenkte ikke tanken  - Vi kommer ikke til å komme med nye opplysninger i saken før et fengslingsmøte holdes, sier Tommy Nyman, pressetalsmann i region Väst, til Dagbladet mandag morgen. 

De tre bor sammen i det idylliske murhuset som mandag formiddag blir gjennomsøkt. Det ligger omlag 500 meter fra kafeen der Lisa sist ble sett i live, søndag for åtte dager siden. Fra kafeen går en grusvei dekket av frodige trær, beitende kuer og kvittrende fugler.

Naboene Dagbladet har snakket med i området, sier de ikke fattet mistanke om de nå siktede lithauerne kunne ha noe med forsvinningen å gjøre. Fortvilet og forvirret bevitner de gjennomsøkingen av huset. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.