Jakter biltyv etter skyteepisode

Politiet jakter biltyv etter at skudd ble avfyrt ved bolighus.

KRASJA FLUKTBIL: Personen som flyktet etter skuddepisoden i Drammen krasja denne bilen, etterlot den og trua til seg en Ford Focus. Foto: FREDRIK BREIVIK JENSEN/ Presse30.no
KRASJA FLUKTBIL: Personen som flyktet etter skuddepisoden i Drammen krasja denne bilen, etterlot den og trua til seg en Ford Focus. Foto: FREDRIK BREIVIK JENSEN/ Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet går ved 23-tida til aksjon mot et hus i Drammen etter at de har fått melding om at det er avfyrt skudd.

Operasjonleder Magne Lie ved Søndre Buskerud sier til Dagbladet at politiet jakter en eller flere menn. Patruljer fra omkringliggende politidistriker er satt inn i jakten, opplyser politiet. Ingen skal være skadd etter skyteepisoden.

- Minst en mann har stukket av fra stedet i en bil. Bilen kolliderte i Konnelurgata i Nybyen i Drammen, så trua vedkommende til seg en annen bil, som han stakk av med, sier Lie

Bilen som ble stjålet er en blå Ford Focus, med registreringsnummer AJ51140. Politiet etterlyer tips dersom noen observerer bilen, og ber folk som ser Focusen ringte politiet på telefon 02800.

Et vitne som er på stedet sier til Dagbladet at det ble avfyrt et skudd i hagen på et hus i Nybyen ved Strømsø i Drammen.

- Politiet har tatt seg inn i et hus her. Flere politibetjenter står på gata utenfor, i tillegg til en hundepatrulje, sier vitnet.

Drammens tidene melder at flere politipatruljer leter etter bilføreren og det er satt opp sperringer ved flere utfartsårer i drammensområdet.

Politiet er ifølge avisa usikre hvor personen har tatt veien, men mistenker at vedkommende forsatt befinner seg i nærområdet.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer