Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter den 56 år gamle bestemora over hele landet - frykter hun vil drepe igjen

Mistenkt for å stå bak to drap.

ETTERLYST: Den 56-år gamle kvinnen er etterlyst over hele USA. Foto: Lee County Sheriff
ETTERLYST: Den 56-år gamle kvinnen er etterlyst over hele USA. Foto: Lee County Sheriff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er nå satt i gang en riksdekkende jakt på den 56 år gamle bestemoren etter at hun er mistenkt for å stå bak to drap - på sin egen ektemann i Minnesota, og på en fremmed kvinne i Florida.

Mannens kropp ble funnet i slutten av mars etter at han ikke hadde møtt opp på jobb på to uker, men da hadde hun ifølge politiet allerede forduftet med ektemannens bil og 11 000 dollar stjålet fra hans konto.

CBS skriver at hun ble sporet til et kasino i Iowa, men der unnslapp hun arrest.

Deretter kjørte hun til Fort Meyers i Florida hvor hun skal ha funnet sitt andre offer.

Stjal identiteten

Politiet sier at de tror 56-åringen valgte ut sitt andre offer, Pamela Hutchinson, fordi de to likner på hverandre, og at hun slik kunne stjele hennes identitet.

Hun skal ha skutt 59 år gamle Hutchinson med det samme våpenet som ble brukt i drapet på ektemannen. Hun ble funnet i sitt eget hjem 9. april, og da var både kontanter, kredittkort, identifikasjonspapirer og bilen borte.

Den mistenkte kvinnen skal deretter ha forlatt Florida i en hvit Honda Acura, og satt kursen vestover gjennom Louisiana. Den siste observasjonen av henne er i Corpus Christi sør i Texas på søndag.

Frykter hun vil drepe igjen

Nå slår myndighetene altså nasjonal alarm, og advarer om at det kan hende hun kan drepe igjen.

- På et tidspunkt kommer hun til å gå tom for penger. Hun kommer til å bli desperat og kan drepe igjen, sier Carmine Marceno, undersheriff i Lee County ifølge NBC News.

Myndighetene i Dodge County i Minnesota skriver i en Facebook-oppdatering at de jobber med å ta ut tiltale mot henne for drapet på ektemannen.

Ifølge US Marshals Service, som har lagt ut en etterlysning, skal 56-åringen ha et gamblingproblem.

Hun har derfor fått tilnavnet «Losing Streak Lois», som spiller på at en person som har mye uhell i spill gjerne er på en «losing streak».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!