Jakter fortsatt Freddys drapsmann

Drepte Freddy Falmark (56) var på Facebook natt til tirsdag.

FORTSATT PÅ JAKT: Politiinspektør  Hanne Kristin Rohde ber fortsatt om hjelp. 
 Freddy Falmark (56) ble funnet død torsdag kveld og ingen er pågrepet eller mistenkt for drapet.
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
FORTSATT PÅ JAKT: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde ber fortsatt om hjelp. Freddy Falmark (56) ble funnet død torsdag kveld og ingen er pågrepet eller mistenkt for drapet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredag kveld åpnet politiet full drapsetterforskning etter at Freddy Nilsen Falmark (56) ble funnet død i sin leilighet onsdag.

Politiet hadde da stor tro på at drapet ville bli oppklart.

Leiligheten er tilhørende i et kompleks i Breigata på Grønland i Oslo.

Jakten fortsetter Politiet ønsket å prate med flest mulig av Falmarks omgangskrets i Oslos rusmiljø. Så langt har ingen gitt politiet informasjon som bringer etterforskerne nærmere en løsning.

- Jeg har ingen oppdateringer på saken. Etterforskerne har ikke gitt meg noen ny informasjon i tiden etter at jeg snakket med pressen i går kveld, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til Dagbladet.

Tilfeldig Freddy Nilsen Falmark ble funnet død i sin leilighet onsdag denne uken. Flere av Falmarks venner har til Dagbladet beskrevet den drepte som snill, god og omsorgsfull. De legger heller ikke skjul på at Falmark har slitt med rusproblemer i lengere tid.

- Han brukte mye smertestillende medikamenter på grunn av sin revmatiske lidelse. Også cannabis-stoffer ble røyket for å døyve smertene, sier en venninne av Falmark til Dagbladet.

Falmarks siste kjente bevegelser for omverdenen, er hans spillaktivitet på Facebook natt til tirsdag.

FREDDY NILSEN FALMARK: Ble funnet drept på Grønland i Oslo onsdag denne uken. Politiet har bedt om hjelp i alle kanaler men står fortsatt uten  en løsning.

Foto: POLITIET / Scanpix
FREDDY NILSEN FALMARK: Ble funnet drept på Grønland i Oslo onsdag denne uken. Politiet har bedt om hjelp i alle kanaler men står fortsatt uten en løsning. Foto: POLITIET / Scanpix Vis mer

Politiet har ennå ikke grunnlag for å sette noe motiv bak drapet.

Ingen er mistenkt eller pågrepet i saken.

Politiet har foretatt en rekke avhør og har flere navn på listen som skal kalles inn til flere avhør i saken.