Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter fortsatt på barnemorderne

I går arresterte svensk politi et ungt par de mente var foreldrene til et spedbarn som ble drept i Stockholm før jul. Men i dag kom DNA-testen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 20 år gamle mannen og 18 år gamle kvinnen har vært mistenkt for barnedrapet i lang tid, men de har oppholdt seg utenlands. Lørdag kom de tilbake til Sverige, og ble øyeblikkelig pågrepet av svensk politiet da de krysset Öresundsbroen.

Planen var å framstille dem for varetekt i dag, men så langt kom aldri politiet.

- Vi har sendt en blodprøve fra moren til Statens kriminaltekniske laboratorium i Linköping. Den skal sammenliknes med blod på lakene som barnet ble funnet i, fortalte Björn Frithiof ved den svenske påtalemyndigheten til nyhetsbyrået TT i går.

Rett før lunsj i dag kom svaret fra laboratoriet. Paret er ikke foreldrene til den nyfødte jenta som ble funnet drept, skriver Expressen.

De unge paret ble løslatt kort tid etter at politiet fikk tilbake prøvene fra laboratoriet, og fengslingsmøtet som var planlagt i ettermiddag ble avlyst.

Barnet ble funnet 21. desember i fjor i en gangtunnel ved Upplands bro nord for Stockholm av et par som var ute og luftet hunden sin. Obduksjonen viste at jenta levde etter fødselen.

Les også:

Fant død baby i gangtunnel

Par arrestert for babydrap

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media