Jakter gjerningsperson etter masseslagsmål og knivstikking

Mann alvorlig skadd i Oslo sentrum i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har ikke pågrepet noen ennå, men er nå på sykehuset og håper offeret kan gi oss opplysninger. Så langt er han den eneste som kan gi oss mer klarhet i hva som var foranledningen til at han ble knivstukket og hvem som er eventuelle gjerningsmenn, sier vaktleder Per Olav Utgaard ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge Utgaard er det for tidlig å si noe om mannens tilstand.

- Mannens tilstand er ukjent, men han har mistet mye blod, så det er alvorlig, opplyste operasjonsleder Tore Solberg ved Oslo politidistrikt til NRK.

Ifølge vitner var det 30-40 mennesker med i slagsmålet, de fleste angivelig av asiatisk opprinnelse. Slagsmålet skjedde i området mellom Storgata og Calmeyers gate og ble meldt til politiet like før klokka 23.

Kort etter meldte en blødende mann seg ved Sentrum politistasjon. Han ble straks kjørt til akuttmottaket på sykehus der han ble lagt rett på operasjonsbordet.

- Det har ikke meldt seg noen vitner eller andre som kan gi noe mer klarhet i hva som var utgangspunktet for slagsmålet og knivstikkingen, sier Utgaard. (NTB)