Koh Phangan i Thailand:

Jakter mann som skal ha voldtatt norsk turist

Anmeldte voldtekt etter fullmånefest.

IDYLL: Koh Phangan i Thailand er kjent over hele verden for sine fullmånefester og halvmånefester. Foto: NTB Scanpix
IDYLL: Koh Phangan i Thailand er kjent over hele verden for sine fullmånefester og halvmånefester. Foto: NTB ScanpixVis mer

En norsk turist skal ha blitt voldtatt på Koh Phangan i Thailand. Det melder den Thailandske avisa The Nation.

Det thailandske politiet skal være på jakt etter en thailandsk mann som angivelig skal ha voldtatt den norske turisten tidlig søndag. Hun skal ha blitt voldtatt etter å ha deltatt på fullmånefest i helga ifølge en talsperson fra politiet.

Jobber på spreng

Ifølge talsperson Pol Pol Krissana Pattanacharoen jobber politiet på spreng for å arrestere den antatte voldtektsmannen på det populære turiststedet som er kjent over hele verden for sine fullmånefester og halvmånefester.

Dagbladet har vært i kontakt med Utenriksdepartementet om saken. I en e-post svarer UD at utenrikstjenesten ikke er kjent med saken, utover det som er fremkommet i media.

Pattanacharoens sier at kvinnen anmeldte forholdet ved politistasjonen i Phangan klokka 08.00 søndag lokal tid. Hun skal da ha fortalt at hun hadde blitt voldtatt av en motorsyklist.

Vitneavhør

Hun skal også ha fortalt politiet at hun hadde deltatt på halvmånefesten i Tambon Ban Tai. Hun skal ha gått tilbake til hotellet på kvelden, men oppdaget at lommeboka hennes var borte.

På veien tilbake til stranda skal hun ha truffet en motorsyklist som tilbød henne skyss. Hun skal ha hoppet av sykkelen da hun oppdaget at han kjørte i en annen retning. Han skal da ha stoppet sykkelen og voldtatt henne.

Politiet har foretatt vitneavhør i området. De undersøker også overvåkningsbilder fra stedet for å identifisere motorsyklisten.