Jakter mann som truet politi med våpen

Sperret av boligområde i Tønsberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Ved 18.45-tiden jaktet Vestfold-politiet fortsatt på en mann, som tidligere på ettermiddagen truet politiet med rifle i et boligområde utenfor Tønsberg sentrum.

- Det er ikke noe nytt å fortelle, sier operasjonsleder Thorbjørn Nilsen til Dagbladet.

Store politistyrker har siden før klokka 17 sperret av et stort område rett ved Husvik barneskole i Tønsberg, melder Tønsbergs Blad.

Politiet er bevæpnet, og er i følge vitner i nabolaget utstyrt med skjold, hjelmer og skuddsikre vester

- Det dreier seg om en person som har rettet et våpen mot en polititjenestemann tidligere i ettermiddag. Det er ikke avfyrt skudd, og det dreier seg ikke om en familiegissel-situasjon.

Kjent av politiet - Personen som først truet med våpen, er kjent av politiet fra før, opplyser operasjonsleder Thorbjørn Nilsen i Vestfold politidistrikt til Dagbladet like før klokka 18.
Det avsperrede nabolaget ligger i Husevikveien, Simleveienn og Humleveien.

Aksjonen startet like før klokka 17.

Straffesak Tjenestemenn fra Tønsberg politistasjon var i Husvik-området for å kontakte en beboer i området om en pågående straffesak.

Klokka 16.30 rettet mannen en rifle mot polititjenestemennene og gikk inn i et hus, opplyser Vestfold politidistrikt i en pressemelding ved 18-tiden.

Den væpnede politiaksjonen ble satt i gang like ettervåpentrusselen.

- Det er sett en ubevæpnet gå ut av huset igjen, og vi utelukker ikke at det kan være mannen vi er på jakt etter, opplyser politiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dagbladet.no kommer med mer.