Jakter mann som truet politi med våpen

Sperret av boligområde i Tønsberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Ved 18.45-tiden jaktet Vestfold-politiet fortsatt på en mann, som tidligere på ettermiddagen truet politiet med rifle i et boligområde utenfor Tønsberg sentrum.

- Det er ikke noe nytt å fortelle, sier operasjonsleder Thorbjørn Nilsen til Dagbladet.

Store politistyrker har siden før klokka 17 sperret av et stort område rett ved Husvik barneskole i Tønsberg, melder Tønsbergs Blad.

Politiet er bevæpnet, og er i følge vitner i nabolaget utstyrt med skjold, hjelmer og skuddsikre vester

- Det dreier seg om en person som har rettet et våpen mot en polititjenestemann tidligere i ettermiddag. Det er ikke avfyrt skudd, og det dreier seg ikke om en familiegissel-situasjon.

Kjent av politiet - Personen som først truet med våpen, er kjent av politiet fra før, opplyser operasjonsleder Thorbjørn Nilsen i Vestfold politidistrikt til Dagbladet like før klokka 18.
Det avsperrede nabolaget ligger i Husevikveien, Simleveienn og Humleveien.

Aksjonen startet like før klokka 17.

Straffesak Tjenestemenn fra Tønsberg politistasjon var i Husvik-området for å kontakte en beboer i området om en pågående straffesak.

Klokka 16.30 rettet mannen en rifle mot polititjenestemennene og gikk inn i et hus, opplyser Vestfold politidistrikt i en pressemelding ved 18-tiden.

Den væpnede politiaksjonen ble satt i gang like ettervåpentrusselen.

- Det er sett en ubevæpnet gå ut av huset igjen, og vi utelukker ikke at det kan være mannen vi er på jakt etter, opplyser politiet.

Dagbladet.no kommer med mer.